Prezentēs jaunu Siguldas tūrisma zīmolu

© F64

Ceturtdien, 23.decembrī, ar Ziemassvētku vecīša gumijlēkšanas triku no gaisa trošu vagoniņa tiks prezentēts jaunais Siguldas novada tūrisma zīmols.

Plkst.12 Ziemassvētku vecītis teiks svinīgo svētku uzrunu, atrodoties apmēram 40 metru augstumā virs Gaujas, un, skanot zvaniņu šķindoņai, ļausies ekstrēmam gumijlēkšanas priekam no Baltijā vienīgā gaisa trošu vagoniņa, informē Siguldas novada domes Tūrisma pārvaldes vadītāja Laura Konstante.

Pēc drosmīga lēciena ar gumiju Ziemassvētku vecītis elektromobilī šķērsos Gaujas tiltu un dosies Gaujas kalnā, lai pie gaisa trošu vagoniņa dalītos sajūtās un apliecinātu Siguldas spēju aizraut.

Ar jaunā zīmola prezentācijas pasākumu iecerēts apliecināt Siguldas novada domes tūrisma speciālistu un aģentūras "Frank&Stein" izstrādātā zīmola konceptu, kas pauž Siguldas identitāti ar dinamiku, pamanāmību un spēju aizraut.

Siguldas novads, papildus pārsteidzošajām kultūrvēstures un dabas tūrisma iespējām, piedāvā izbaudīt desmitiem aizraujošu un unikālu piedzīvojumu, kuru klāstu nākotnē plānots paplašināt, tādējādi nostiprinot novada pozīcijas aktīvā tūrisma jomā. "Siguldas novadu ik gadu apmeklē vairāki simti tūkstoši tūristi. Mūsu jaunais tūrisma logo un sauklis "Sigulda aizrauj" skaidri piesaka visa novada spēju pārsteigt, piemērojas atpūtas iespēju dažādībai un piedāvā paraudzīties uz tradicionālām lietām no jauna skatupunkta. Laika gaitā mūsu tūrisma piedāvājums, pateicoties enerģiskiem uzņēmējiem, ir mainījies un tagad šeit var izbaudīt lietas, kas ir unikālas gan Baltijas valstu, gan pasaules mērogā", stāsta Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais