"airBaltic" uzsāks lidojumus starp Turku un Tallinu

© f64

1. oktobrī Latvijas aviosabiedrība "airBaltic" uzsāks lidojumus starp Turku un Tallinu. Tas būs pirmais "airBaltic" maršruts, kas savienos Igauniju un Somiju.

"airBaltic" prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks: "Igaunijas tirgus airBaltic ir ļoti nozīmīgs - mēs esam palielinājuši lidojumu biežumu starp Tallinu un Rīgu, piedāvājot līdz septiņiem reisiem ik dienas un nodrošinot iespēju ar savienotajiem lidojumiem nokļūt Rietumeiropas, Skandināvijas, Vidusjūras reģiona un NVS valstīs. airBaltic arī atklāja maršrutu uz Tartu, kas ir pirmais starptautiskais maršruts lidostas vēsturē. Atklājot maršrutu starp Turku un Tallinu, mēs esam spēruši vēl vienu nozīmīgu soli uz priekšu. Tas palīdzēs piesaistīt ārvalstu tūristus, tādējādi atbalstot Igaunijas ekonomiku."

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais