Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

"airBaltic" piedāvās lidojumus uz vairāk nekā 96 maršrutiem

© airBaltic

Latvijas lidsabiedrība airBaltic no jūlija sāks lidojumus jaunos maršrutos no Rīgas uz Valensiju Spānijā, Pizu Itālijā un Kosu Grieķijā.

Šogad lidsabiedrība piedāvās lidojumus vairāk nekā 96 maršrutos no Baltijas, tostarp astoņos jaunos maršrutos no Rīgas.

“Vakcinācijas tempiem Eiropā palielinoties, mēs redzam, ka pieprasījums pēc atpūtas ceļojumiem pieaug. Piemēram, Grieķija jau aicina tūristus, neprasot viņiem pēc ierašanās ievērot pašizolāciju. Tāpēc airBaltic sāks lidojumus uz jauniem, saulainiem atpūtas galamērķiem, līdz ar to uzlabojot reisu piedāvājumu no Baltijas valstīm,” norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

Šovasar airBaltic kopumā piedāvā lidojumus uz septiņiem galamērķiem Itālijā, sešiem Grieķijā un pieciem Spānijā, kā arī daudzviet citur.

Turklāt šodien airBaltic uzsākusi pirmo vasaras izpārdošanas kampaņu, kas ilgs līdz 5. maijam. Pasažieriem pieejamas īpašas cenas lidojumiem atsevišķos maršrutos no maija līdz oktobrim. Šīs kampaņas laikā airBaltic piedāvā zemas cenas lidojumiem uz tādiem saulainiem atpūtas galamērķiem kā Malaga un Barselona Spānijā, kā arī Atēnas, Iraklija, Rodas sala un Santorine Grieķijā.