Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Nepalaid garām! Šajā nedēļas nogalē aicina uz "Atvērtajām dienām laukos"

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Mārtiņš Zilgalvis/F64

22. un 23.augustā visos Latvijas novados ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem īpaši sagatavotiem piedāvājumiem ciemos gaida lauku labumi - mājražotāji, amatnieki, naktsmītnes, pirtnieki, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi, informē organizatori.

Viss piedāvājums kopā ar saimniecību kontaktinformāciju un karti apkopots pasākuma mājas lapā www.celotajs.lv/atvertasdienas. Saimnieki gaida ciemos Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē, Sēlijā, Latgalē un Pierīgā!

Vidēji vienas saimniecības apmeklējums ilgst 1-2 stundas.

Kad maršruts saplānots, apmeklējumi jāpiesaka saimniekiem. Tas palīdzēs saimniekiem katram viesim veltīt vairāk laika un uzmanības. Jāņem vērā, ka vairākām saimniecībām šogad ir noteikti degustāciju vai ekskursiju laiki un ierobežots dalībnieku skaits drošības apsvērumu dēļ.

Ieteicams ņemt līdzi skaidru naudu, lai varētu iegādāties kārotos lauku labumus, jo nelielos uzņēmumos vai pie mājražotājiem var nebūt iespējas norēķināties ar maksājumu kartēm. Ja ceļojuma laikā mainās plāni vai gadās kavēties, lūgums sazināties ar saimniekiem un brīdināt viņus par izmaiņām.