Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Alūksnē iespējams izbaudīt elpu aizraujošu gaisa trošu nobraucienu pāri ezeram

© Publicitātes foto

Augstākā Latvijas pilsēta ar vienīgo gaisa trošu nobraucienu – 350m pāri ezeram, kur iespējams traukties 50km/h lielā ātrumā. Tas nav tikai gaisa trošu ceļš, tas ir stāsts par piedzīvojumu, par dienu, kad ikvienam iespēja uzkāpt tornī un laisties lejā – nezināmajā, no 9m augstuma.

Ceļš ir pilns dažādu piedzīvojumu - mazāku un lielāku iespaidu. Braucienā ir dinamika, enerģija un emocijas - elpu aizraujošs gaisa trošu nobrauciens pāri Alūksnes ezeram.

Ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja iemūžināt savu braucienu, jo ķiverēm ir videokameras.

“Pie mums Alūksnē ir ātrākais un garākais gaisa trošu nobrauciens, pāri ezeram, kas ir ļoti drošs, jo visi stiprinājumi: rullīši, mehānismi, drošības aprīkojums ir no Šveices. Šosezon mūsu pilsēta ir ievērojams ceļotāju galamērķis, saņemam daudz komplimentus gan par infrastruktūras attīstību, gan daudzveidīgo atpūtas piedāvājumu. Pilsētā īpaši domājam, lai tā būtu draudzīga bērniem ar ģimenēm, lai ir gan aktīvās atpūtas iespējas, gan iespēja nesteidzīgi baudīt gardus ēdienus,” atklāj Alūksnes Tūrisma un Informācijas centra vadītāja Iveta Veļķere.