Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Ceļotājiem iespēja nakšņot Bārbijas Malibu Sapņu mājā

© pixabay.com

Pasaules slavenā lelle Barbija ir pievienojusies Airbnb viesnīcu rezervācijas sistēmai, un jau oktobra beigās apmeklētājiem būs pieejama viņas Malibu Sapņu māja.

Pasaules slavenā lelle Barbija ir pievienojusies Airbnb viesnīcu rezervācijas sistēmai, un jau oktobra beigās apmeklētājiem būs pieejama viņas Malibu Sapņu māja. Pašā Malibu centrā esošā dabīgā lieluma Sapņu māja būs pieejama rezervācijai 2019. gada 23. oktobrī plkst. 11.00 pēc Klusā okeāna vasaras laika, un tajā par godu Barbijas zīmola 60 gadu jubilejai divas naktis varēs uzturēties četri viesi. Uzturēšanās cena būs vien 60 ASV dolārus par nakti, neskaitot nodokļus un honorārus. Apmetoties šajā mājā, interesentiem būs iespēja izbaudīt Barbijas viesmīlību un dažādas izklaides iespējas.

Barbija iegādājās savu pirmo Sapņu māju, vēl pirms sievietēm tika atļauts atvērt banku kontus. Kā jau mūsdienīga namīpašniece un uzņēmēja, Barbija ar lielu interesi pievieno savu īpašumu Airbnb, lai dalītos savā stāstā un turpinātu iedvesmot cilvēkus visā pasaulē. Sapņu māja reprezentē Barbiju būtību, no spēcīgu un dažādu lomu vēstnešu popularizēšanas līdz mazāk zināmu karjeras piemēru parādīšanai, kas dodot iespēju izteikties un gūt iedvesmu visām meitenēm.

Barbijas Sapņu mājas apmeklējums nebūtu pilnīgs, ja tajā nebūtu:

● sagaidīšanas - friziere/stiliste Džina Atkinsa, ar frizūrām no Mane Addicts Creator Collective.

● paukošanas nodarbības ar iedvesmojošo vēstnesi un medaļu ieguvēju paukošanā Ibtinādžu Muhammadu.

● interaktīva kulinārijas stunda kopā ar vienu no Malibu populārākajām sievietēm - uzņēmēju Džinu Klarku-Helmu no Malibu Seaside Chef.

● aizkadra ekskursijas uz Kolumbijas memoriālo kosmosa centru kopā ar pilotu un aviācijas inženieri Džilu Mejersu.

● atmiņu sienas un suvenīru, kas atgādina par Barbijas slavenajiem sasniegumiem - no ārsta diploma līdz lidotāja licencei, kā arī daudziem citiem apbalvojumiem.

Uz okeānu vērstajā mūsdienu mājā viscaur jūtams Barbijas pieskāriens, ko papildina jauni un vēsturiski priekšmeti no pagājušā gadsimta vidus. Viesiem uzturoties Sapņu mājā, Barbija aicina viņus izpētīt viņas garderobi un veikt ceļojumu modes vēsturē pirms 60 gadiem, kas ir kā atspoguļojums viņas daudzām veiksmīgajām karjerām. Airbnb kā parasti aicinās Barbijas viesus izturēties ar cieņu pret mājas noteikumiem, kaimiņiem un saimnieku personīgajām mantām. Turklāt Sapņu mājā būs pieejams:

● panorāmas baseins ar Kalifornijas krasta skatiem;

● ūdens kalniņš (kaut gan Barbija vienmēr ņem līdzi ceļojumā savu ūdens kalniņu, tādēļ tas nebūs pieejams viesiem!);

● personīgais kinoteātris;

● hobiju studija;

● sporta laukums;

● telpa meditācijai;

● iekšējais pagalms pusdienām;

● pilnībā aprīkota virtuve.

Lai uzturētos Barbijas Sapņu mājā, apmeklējiet Airbnb airbnb.com/barbie piedāvājuma sākuma dienā un kā pirmais rezervējiet to 23. oktobra plkst. 11.00 pēc Klusā okeāna vasaras laika, dienā, kad Barbija dodas ceļojumā uz Ostinu Teksasā. Mājā ir divas guļamistabas un divas vannas istabas, un tajā var uzturēties četri viesi. Atzīmējot šo unikālo iespēju, Airbnb ziedos projektam the Barbie Dream Gap Project GoFundMe initiative. Vienreizējo rezervāciju varēs veikt divām naktīm, un viesiem būs iespēja uzturēties Sapņu mājā no svētdienas, 27. oktobra, līdz otrdienas, 29. oktobrim.

*Vienreizējā divu dienu uzturēšanās Barbijas Malibu Sapņu māja nav konkurss.