Izdota jauna Vecrīgas karte tūristiem

© publicitātes foto

Vecrīgu tagad var iepazīt no putna lidojuma ar vizuāli pievilcīgu “Vecpilsētas karti tūristiem” rokās. Šī karte atšķiras no ierastajām tūristu kartēm – tā ir gan daudz pievilcīgāka, gan informatīvi bagātāka.

Kartes pamatā ir skats uz Vecrīgu no putna lidojuma ar mākslinieces Agijas Stakas-Jansones detalizēti izzīmētu vecpilsētas panorāmu. Šis izdevums ir lielisks pavadonis pilsētas viesiem pastaigā pa vecpilsētu. Seno ēku mūri un stalto namu fasādes mākslinieces zīmējumā palīdzēs noteikt atrašanās vietu Vecrīgā vai uzmeklēt jaunus apskates objektus. Vairāk uzzināt par populārākajiem objektiem varēs pēc to aprakstiem ar fotogrāfijām, bet atrast pareizo ceļu ārpus vecpilsētas līdzēs pilsētas centrālās daļas plāns mērogā 1:10 000, kas papildināts ar ielu nosaukumu rādītāju.

Šī karte ir tapusi ilgākā laikposmā, autoriem pētot Vecrīgas ēku fasādes, jumtus, torņus un pagalmus.

“Vecpilsētas karte tūristiem” pieejama divās versijās dažādās valodu kombinācijās: latviešu un krievu, kā arī angļu un vācu valodā.

Vecrīgas panorāmas zīmējumu var iegādāties arī laminētas sienas kartes veidā. Karti var nopirkt tūrisma centros, laikrakstu un žurnālu kioskos, kā arī grāmatnīcās.

Izklaide

Viena no šī brīža aktuālākajām un noteikti arī klausītākajām pašmāju repa apvienībām “Singapūras Satīns” laiduši klajā pērn oktobrī izdotā albuma “Super” papildināto versiju ar daudzsološu nosaukumu “Super Duper”.

Svarīgākais