3.lapa
Ceļojums uz Vjetnamu būs ne tikai aizbēgšana no ziemas, bet arī ceļojums garšu pasaulē. Šeit pavārmāksla ir pielīdzināma atsevišķai reliģijai vai filozofijai. Tik daudzveidīgu un gardu piedāvājumu citviet ir grūti atrast. Šeit esot, sevī noteikti ir jāmodina bērnības ziņkāri, lai būtu drosme mēģināt, garšot un baudīt visu krāšņo kulinārijas eksotiku - Banh Mi maizītes, Pho zupa un daudz cita. Arī pati valsts ir ļoti spilgta un krāsaina, ar daudzām pamēģināšanas vērtām lietām un iespējām, daudzveidīgu un eksotisku dabu un pasakainu, vairāk nekā 3000 kilometru garu jūras piekrasti. Viskompaktāk šis skatāms Mekongas deltā, kas ir Vjetnamas slavenākais dabas objekts un ir iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā - rīsu baseini, upju satiksme un to sniegtie kulinārie gardumi, savdabīgi ciemati un pilsētas, kā arī neskartas dabas krāšņums.
Uz Vjetnamu ieteicams doties laikā no decembra līdz martam, kad tur valda ziema un nav pārlieku karsts.