Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

TOP 4 zemes, uz kurām doties, lai pagarinātu vasaru

© Publicitātes foto

Saule, pludmale, palmas, vējā plīvojoši mati un vissvarīgākais apģērbs ir peldkostīms... Piekritīsi, ka tas ir visskaistākais gadalaiks? Ja esi no tiem, kuriem kopā ar lāčiem gribētos doties ziemas miegā, lai atkal pamostos vasarā, kad dzīve ir visburvīgākā, iepazīsti tūroperatora un ceļošanas eksperta “Novatours” ieteiktus lieliskākos ziemas ceļojumu galamērķus, lai ziemu izdzīvot būtu vieglāk.

Apvienotie Arābu Emirāti

Viena no saules lutinātākajām un plaukstošākajām pasaules vietām ir Apvienotie Arābu Emirāti, īpaši, Abu Dabī. Pilsēta garantē gan mutuļojošu urbāno dzīvi ar krāšņu un pat pārsteidzošu arhitektūru, kā arī joprojām dzīvu vēstures mantojumu, gan izklaides iespējas dabā. Viena no greznākajām un pārsteidzošākajām būvēm ir šeiha Zaida lepnums - viņa vārdā nosaukta mošeja, kur gozējas 82 grezni kupoli un slejas vairāk nekā 1000 kolonnas. Īpaša apciemojuma vērta ir arī 2017. gada nogalē atvērtā mākslas telpa Louvre Abu Dhabi, kur apkopota māksla no visas pasaules. Tiem, kuriem kārojas ar adrenalīnu bagātākas izklaides, noteikti ir jāizmanto pasaulē vienīgā iespēja doties izbraucienā pa Formula 1 trasi - neaizmirstamas emocijas ir garantētas. Pilsētas nogurdinātos spēku atgūt aicinās gan Persijas līča veldzējošie ūdeņi, gan noslēpumainā tuksneša valstībā, kurā var doties kamieļa mugurā vai izbrauciena ar džipiem.

Uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem ieteicams doties laikā no decembra līdz martam, kad tur valda ziema un nav pārlieku karsts.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā