"airBaltic" būs pirmā aviokompānija pasaulē, kas piedāvās rozes 11 kilometru augstumā

© skanpix

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir pirmā aviokompānija pasaulē, kas piedāvās airBaltic pasažieriem rozes lidojuma laikā.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: "Baltijas valstīs ir izteikta ziedu dāvināšanas kultūra. Viens no airBaltic pasažieriem pat īpaši mums lūdza apsveikt viņa mīļoto lidojuma laikā. Mēs izlēmām ikvienam dot iespēju pārsteigt savu mīļoto, 11 km augstumā dāvājot rožu pušķi."

No jūnija sākuma airBaltic mājaslapas veikalā www.airBalticOutlet.com iespējams iepriekš pasūtīt rožu pušķi, ko personīgi vai ar airBaltic apkalpes palīdzību pasniegt lidojuma laikā. Viens rožu pušķis (7 rozes) maksās 14 LVL (20 EUR). Mīļoto cilvēku vai draugu iespējams pārsteigt ar iepriekš pasūtītu rožu pušķi, pat ja nelidojat kopā.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais