Rīgā atklās Tūristu infolīniju

Piektdien, 30. aprīlī, Jāņasētā Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers atklās Tūristu infolīniju.

Plānots, ka jaunais projekts palīdzēs ārvalstu viesiem daudz labāk un ērtāk iepazīt Rīgu.

Projektā paredzētas telefona ekskursijas pa Vecrīgu 16 valodās. Projekta ietvaros pie nozīmīgākajiem tūristu objektiem ir uzstādīti tūristu infolīnijas punkti, uz kuriem var atrast telefona numuru un noklausīties 13 stāstus par Vecrīgu.

Tagad par attiecīgā mobilā tālruņa operatora noteikto zvana maksu ikviens varēs saņemt kvalitatīvu informāciju par slavenākajiem arhitektūras pieminekļiem, vēstures notikumiem un mūsu pilsētas leģendām, brīvi pārvietojoties pa pilsētu.

Projekts tapis Rīgas domei sadarbojoties ar privātajiem investoriem.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers, Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas vadītājs Vjačeslavs Stepaņenko, sakaru operatora SIA Master Telekom direktors Pavels Vaguščenko, Tūristu Infolīnijas projekta vadītājs, SIA Ažuaž Pictures direktors Leo Junzis, aktieris un latviešu teksta balss autors Mārtiņš Vilsons.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais