Darbu sāk jauns ceļojumu interneta veikals

© skanpix

Darbu sācis jauns portāls, ceļojumu veikals "www.celot.lv", kas solās piedāvāt nedēļas nogaļu atpūtu interesantās vietās par zemām cenām.

Savai gaumei un maciņam atbilstošus ceļojumus šeit atradīs burbuļvannu un SPA prieku cienītāji, dizaina mīļi, romantiķi, aktīvās atpūtas piekritēji un citi ceļotgribētāji.

Šī brīža ekonomiskā situācija radījusi pastiprinātu interesi par īsajām brīvdienām atpūtai Latvijā un kaimiņzemēs. Sabiedrībai šobrīd raksturīga arī vēlme pēc pozitīvām sajūtām, kas nemaksā dārgi. Reaģējot uz tirgus pieprasījumu, Tūrisma aģentūra Kolumbs 2010.gada 23.martā atvērs jaunu interneta ceļojumu veikalu www.celot.lv.

www.celot.lv būs iespēja iegādāties īsās brīvdienas Latvijā vai tuvējās ārzemēs, kas neliks tērēt apmaksātās atvaļinājuma dienas vai ņemt bezalgas atvaļinājumu.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais