Krievijas interneta portāla aptaujā par labāko Baltijas jūras kūrorpilsētu atzīta Jūrmala

© flickr.com

. Krievijas interneta portāla "travel.ru" ikgadējā aptaujā "travel.ru zvaigzne" par labāko kūrortu Baltijas jūras piekrastē atkārtoti atzīta Jūrmalas kūrortpilsēta.

Tā ziņo portāls baltictravelnews.com.

Tituls „travel.ru zvaigzne” tiek piešķirts, balstoties uz ceļojumu un tūrisma profesionāļu balsošanas rezultātiem internetā. „travel.ru” ir lielākais Krievijas ceļojumu portāls, kuru ik dienas apmeklē ap 10000 cilvēku, no tiem 70 procenti ir Krievijas iedzīvotāji. "Star travel.ru" ir pirmā un vienīgā šāda veida patērētāju balva tūrisma jomā Krievijā; balva tiek piešķirta katru gadu labākajiem tūrismā. Kopējā balsošanā tika saņemti vairāk nekā 7 tūkstoši balsu no interneta lietotājiem; tas ir daudz vairāk nekā iepriekšējos sešos gados. Patīkami apzināties, ka pilsētu novērtē gan tās viesi, gan arī tūrisma profesionāļi.

Aptaujā tika noteikti uzvarētāji vairākās kategorijās, izvēloties labāko no tūristu galamērķiem, pludmales viesnīcām, aviokompānijām, lidostām, tūrisma aģentūrām un plašsaziņas līdzekļiem tūrisma jomā. Gandarī fakts, ka Jūrmalas pilsēta ar katru gadu kļūst populārāka un tūristu plūsma no Krievijas arvien pieaug – 2009.gada pirmo trīs ceturkšņu laikā tas palielinājies par 21 procentu un veido gandrīz piektdaļu no tūristu kopīgā skaita pilsētā.

Jūrmalas pilsētas dome šogad ieplānojusi vairākas mārketinga aktivitātes Krievijā, lai kūrortpilsētai piesaistītu vēl lielāku potenciālo tūristu skaitu. Jau martā pašvaldība ar savu stendu piedalīsies 17.Starptautiskajā tūrisma izstādē MITT 2010, kuras laikā tiks pasniegta balva „Star travel.ru 2008”. Paredzēta arī dalība tūrisma darbseminārā, Jūrmalas videoklipa translēšana Krievijas TV un tūrisma kompāniju un plašsaziņas līdzekļu vizīšu organizēšana uz Jūrmalu.

Svarīgākais