"airBaltic" sāks lidojumus maršrutā Mančestra - Rīga

© Zane Stankeviča

29.martā Latvijas aviosabiedrība airBaltic sāks lidojumus maršrutā starp Mančestru un Rīgu, kas būs izdevīgi tiem pasažieriem, kuri caur Latvijas galvaspilsētu ceļo uz/no Skandināvijas, NVS un Baltijas reģiona valstīm.

"Pēc rekordaugstas peļņas sasniegšanas 2009.gadā un pozitīvām 2010.gada prognozēm airBaltic turpina nostiprināt pasažieru tranzītu caur Rīgu, atverot vēl vienu jaunu galamērķi Apvienotajā Karalistē. Mančestra ir jau septītais galamērķis, ko šogad atklāsim no Rīgas, lai papildinātu mūsu maršrutu tīklu, kas aptver Rietumeiropu, Skandināvijas, NVS un Centrālāzijas valstis, kā arī Tuvos Austrumus," informē airBaltic komercdirektors Tero Taskila.

Izklaide

Rīgas Reformātu baznīcā 18. oktobrī pirmo (un acīmredzot arī vienīgo) reizi kopā vienā kvartetā spēlēs “nu jazz” un brīvās improvizācijas meistari Džons Raskins, Stens Sandells, Tims Pērkiss un Vladimirs Tarasovs. “Viņu eksperimenti un novatoriskās idejas ir atstājušas dziļas pēdas džeza attīstībā, bet meistarība bijusi paraugs un iedvesmas avots daudziem pasaulē atzītiem mūziķiem.”

Svarīgākais