Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Prieks tūre tagad arī avioprieks

© Publicitātes foto

Atvaļinājumu sezona ir pilnā plaukumā, un katrs mēs gribam mazliet vairāk saules, mazliet vairāk jūras un mazliet vairāk nebijušu piedzīvojumu, kas dotu spēku nākamajam periodam. Tūroperators Prieks tūre, ko daudzi Latvijā pazīst kā autobusu ekskursiju operatoru, tagad ir kāpuši soli augšup un klientiem piedāvā tiešos lidojumus un izmitināšanu uz Krētu, Horvātiju un Bulgāriju.

No mājas durvīm līdz galamērķim

Prieks tūre avioceļojumu tirgū ir salīdzinoši jauns spēlētājs, bet ienāk tajā ar lielām ambīcijām uz augstas kvalitātes servisu par ekonomiski izdevīgām cenām, tādējādi veiksmīgi konkurējot ar lielajām kompānijām. Ik nedēļu no Rīgas lidostas uz kādu no galamērķiem dodas četri reisi, kopumā uz siltajām zemēm aizvedot ap 300 ceļotāju. «Mēs vēl arvien esam attīstības un pilnveides stadijā, tāpēc, lai sasniegtu tos mērķus, ko esam sev uzstādījuši, mums ir ļoti svarīgi zināt, ko vēlas mūsu klienti. Mēs nepieturamies pie standartizētiem noteikumiem, bet variējam un meklējam labāko variantu mūsu klientam un kopā pārvaram arī nestandarta situācijas,» stāsta Prieks tūre valdes priekšsēdētājs Sergejs Ivasjuta.

Kā viens no servisa pakalpojumiem, ko klienti novērtē ļoti augstu, ir klientu nogādāšana no mājām līdz lidostai un atpakaļ visā Latvijā. Piemēram, kundze no Rēzeknes uzsver: «Ja tūroperatora transports man neatbrauktu pakaļ uz Rēzekni un nenogādātu atpakaļ pēc atgriešanās, man nebūtu bijis iespējams doties uz Krētu, jo kā gan lai es tieku Rīgā sešos no rīta. Tagad tas bija komfortabli, un esmu ļoti pateicīga Prieks tūre par šo iespēju.»

Ceļotāji tiek atvesti līdz lidostai, kur tos sagaida firmas pārstāvis, visi tiek iesēdināti lidmašīnā, bet galamērķī tos atkal sagaida firmas pārstāvis un transports, kas nogādā ceļotājus izvēlētajā viesnīcā. Prieks tūre pārstāvis ir pieejams visā atpūtas laikā un gatavs atrisināt visdažādākās ceļotāju problēmas. Uz jautājumu par cenu un pakalpojuma sabalansētību, valdes priekšsēdētājs skaidro: «Mūsu gadījumā cilvēkiem nevajadzētu baidīties no zemajām cenām, tajā skaitā no divu zvaigžņu viesnīcām. Tas nebūt nenozīmē, ka mēs par klientiem aizmirsīsim un uz labierīcībām būs jāiet gaiteņa galā. Katrā numuriņā ir labierīcības un viss, kas nepieciešams labai atpūtai. Tāpat visu laiku ir sazvanāmi mūsu pārstāvji, kas palīdzēs, ja būs tāda nepieciešamība.»

Ekskursijas par visizdevīgākajām cenām

Liela daļa ceļotāju izvēlas ne tikai laisku atpūtu pie jūras un nakts izklaides, bet arī ekskursijas uz tuvumā esošajiem tūrisma objektiem. Nav noslēpums, ka cenas ekskursiju piedāvājumiem uz vienu un to pašu vietu ir ļoti atšķirīgas. Prieks tūre ir noslēgusi līgumus ar vietējām tūrisma kompānijām, uzmanīgi izvērtējot to piedāvājuma kvalitāti un cenu, lai klientiem nenāktos pārmaksāt. «Meklējot sadarbības partnerus, nācās sastapties ar nesamērīgi augstām ekskursiju piedāvājumu cenām – no šādiem partneriem vai nu atsakāmies, vai pārliecinām, ka mūsu klienti ir pelnījuši lojālu attieksmi un cena par ekskursiju ir pārāk augsta. Mēs zinām vietējo tirgus cenas, tāpēc ap stūri mūs un mūsu klientus nevienam neizdosies apvest. Viņiem ir tikai jāuzticas mūs profesionalitātei un jāizmanto mūsu pakalpojumi.»

Katrai vietai savas nianses

Horvātijā Prieks tūre ir vienīgā kompānija Latvijā, kas ceļotājus nogādā uz Horvātijas pašiem dienvidiem Dubrovnikiem, kas ir pasakaina vēsturiska pilsēta. Viesnīcu izvēle Horvātijā ir ļoti plaša, bet firmas vadītājs pēc savas pieredzes un klientu atsauksmēm iesaka izvēlēties mazās pansijas, kas pamatā ir ģimenes uzņēmumi. Horvāti ir ļoti viesmīlīgi, un katra vēlēšanās praktiski no acīm tiek nolasīta – gan par to, ko katram pagatavot brokastīs, gan par citām sadzīves niansēm, kas ikkatru dienu ceļojuma laikā padara krāsaināku un baudāmāku. «Nereti viņi klientiem uzsauc vīnu vai iedāvina mājražotāju siera rituli.»

Savukārt Krēta ir tā vieta, kur labāk izvēlēties lielās viesnīcas – tur ir dinamiskākas vakara izklaides, pieejami lielie restorāni un nakts dzīve. Tāpat tiek organizēta bērnu pieskatīšana un speciāli mazajiem domātas izklaides.

Bulgārijā kā atpūtas vietu saviem klientiem Prieks tūre ir izvēlējusies Saulaino krastu, kas ir tuvu Burgasas lidostai. Saulainas krasts cenu ziņā ir pieejamāks par Zelta smiltīm, jo šī vieta vēl nav tik ļoti tūristu izlutināta – šeit jāmaksā tikai par servisu un pakalpojumu, nevis par nosaukumu, atzīmē Sergejs.

Lai kurp izvēlētos lidot klienti, visur viņus sagaidīs laba apkalpošana, visu redzošā un klāt esošā Prieks tūre pārstāvja acs, lai ceļotājam atvaļinājums izdotos uz urrā!

Piedāvājam pašas izdevīgākās cenas augstas kvalitātes ceļojumiem

Ceļojumi ar autobusu

• Autobusu ceļojumi ir pats pieejamākais un interesantākais ceļojumu veids, jo par samērā nelielu naudas ieguldījumu var apskatīt vairākas Eiropas valstis.

• Tūrisma operators Prieks Tūre piedāvā autobusu ceļojumus gan pa Eiropu, gan Baltijas valstīm.

Aviotūres

• Avio ceļoumu iespējams rezervēt iemaksājot avansu 100 EUR/ cilv. Atlikušo summu jāsamaksā 21 dienu pirms ceļojuma.

SIA Prieks Tūre birojs:

• Rīga, Merķeļa iela 6 – 302.kab.

• Tālrunis:

+371 67210006

+371 27077790

Akcijas piedāvajumus skatīt www.prieks.lv