''airBaltic'' sadarbībā ar "Belavia" piedāvās vairāk lidojumu uz Minsku

No šī gada 19 .janvāra Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic piedāvās lielāku lidojumu skaitu uz Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku. Reisu skaita palielināšana no līdzšinējiem septiņiem līdz desmit nedēļā iespējama, pateicoties airBaltic sadarbības līgumam (codeshare agreement) ar Baltkrievijas nacionālo aviokompāniju Belavia, kura izpildīs papildus lidojumus.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: "Pateicoties mūsu partnerim Belavia, mēs varam uzlabot airBaltic piedāvāto pakalpojumu, padarot ērtākus savienojumus starp Latvijas un Baltkrievijas galvaspilsētām. Mēs priecājamies, ka jaunos papildu lidojumus varēs izmantot pasažieri, kas no airBaltic galamērķiem Skandināvijā, Rietumeiropā un Vidusjūras reģionā tranzītā caur Rīgu dodas uz Minsku."

Pašlaik airBaltic lidojumus no Rīgas uz Minsku nodrošina reizi dienā. Papildu reisi, ko izpildīs Belavia, tiks veikti otrdienās, piektdienās un svētdienās.

Izklaide

Rīgas Reformātu baznīcā 18. oktobrī pirmo (un acīmredzot arī vienīgo) reizi kopā vienā kvartetā spēlēs “nu jazz” un brīvās improvizācijas meistari Džons Raskins, Stens Sandells, Tims Pērkiss un Vladimirs Tarasovs. “Viņu eksperimenti un novatoriskās idejas ir atstājušas dziļas pēdas džeza attīstībā, bet meistarība bijusi paraugs un iedvesmas avots daudziem pasaulē atzītiem mūziķiem.”

Svarīgākais