Vistrakulīgāk ar seksu nodarbojas Spānijas un Kipras kūrortos

© F64

Britu laikraksts The Daily Mail ir aptaujājis 2000 anglijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 36 gadiem, vaicājot - kurā no vidusjūras kūrortiem ir piedzīvotas trakulīgākās ballītes, beudot mīlas priekus bez nepieciešamās aizsardzības. Vidēji katrs desmitais atbildēja, ka šādu neuzmanību tik tiešām ir pieļāvuši, mīlējoties ar pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem.

Visbiežāk šādi seksa piedzīvojumi tika piedzīvoti bezrūpīgajā Spānijas kurortā Benidormā, kur 12% aptaujāto bija nodevušies neaizsargātām seksa rotaļām. Otrajā vietā ierindojās  Kipras kūrorts Aija-Napa (9%), bet trešajā - Grieķijas piekrastes pērle Faliraki (7%). Pirmajā desmitniekā ir iekļuvusi arī Itālijas Roma, Horvātijas Dubrovniki un vēl vairāki Spānijas kurorti.

Izklaide

Par projekta “Kuolm randõ/Trīs krasti” izdoto plati – tā tautās laišanas koncerts septembra beigās notika kultūras centrā “Siguldas devons” – pēdējā laikā saņemts tik daudz jautājumu no sērijas “kā ir?”, “kas tie ir?”, “vai vērts klausīties?” u.tml., ka nācās vien ķerties pie notestēšanas, lai gan iepriekš to nebija domāts darīt. Kāpēc nebija domāts? Jo šķita, ka “Kuolm randõ” piedāvās kaut ko no pārāk augstiem plauktiem.

Svarīgākais