Ventspils TIC piedalās tūrisma kampaņā "Redzi, Latvija runā!"

Ar šodienu, 10.decembri, sākas Tūrisma attīstības valsts aģentūras jaunā kampaņa "Redzi, Latvija runā!", kurā aktīvu dalību ņem arī Ventspils Tūrisma informācijas centrs. Jaunajā portālā www.redziruna.lv ievietota informācija par daudziem Ventspils apskates objektiem, naktsmītnēm, kā arī pastaigu maršruti.

Projekta "Redzi, Latvija runā!" mērķis ir veicināt iekšzemes tūrismu gan ziemas aukstajos mēnešos, gan visa gada garumā. Projekts tapis sadarbībā ar portālu www.draugiem.lv.

Jaunās kampaņas pamatā ir portāls www.redziruna.lv ar interaktīvu karti, kurā var atrast un apskatīt dažādus tūrisma objektus un maršrutus, plānot savu ceļojumu pa Latviju, dalīties pieredzē, pievienot savus iecienītos objektus un maršrutus, kā arī iepazīt citu ceļotāju pieredzi. Projekts palīdzēs veidot ne tikai tradicionālu tūrisma objektu karti, bet arī uzkrāt informāciju par īpašiem atradumiem, kas piesaista cilvēku uzmanību un padara ceļošanu interesantāku. Plānots katru mēnesi izcelt kādu aktuālo tēmu, kā arī dot lietotājiem iespējas vērtēt portāla saturu. Kampaņas ietvaros tikšot arī rīkoti dažādi stāstu, foto un video konkursi.

Portāls www.redziruna.lv ir integrēts www.draugiem.lv un būs pieejams gan reģistrētiem, gan nereģistrētiem lietotājiem. Kampaņa turpināsies līdz 2010.gada maijam.

Izklaide

Pie klausītājiem aizceļojis “Latvijas romantisko huligānu, dzīvesprieka un pozitīvo emociju vairotāju” (tā viņus piesaka šīs grupas PR komanda) “Crazy Dolls” jaunākais veikums -  dziesma “Koferi”.

Svarīgākais