Britu izdevums iesaka apmeklēt Siguldu un Turaidas pili

Britu laikraksts "The Guardian" rudens ceļojumam iesaka apmeklēt Siguldu un Turaidas pili. Latvija izraudzīta par šīs nedēļas labāko piedāvājumu starp lasītāju iesūtītajiem rudens ceļojuma galamērķu ieteikumiem.

"Gaujas ieleja piedāvā iespaidīgu skaistu skatu rudenī, kad koki kļūst sārti un zeltaini. No skaistās pilsētas Siguldas un tās baltās luterāņu baznīcas dodieties cauri ielejai uz Turaidas pasaku pili no sarkanajiem ķieģeļiem. Pilnīgu iegrimšanu Latvijas rudens krāsās sniegs brauciens gaisa tramvajā," teikts kāda britu ceļotāja sniegtajā aprakstā.

Starp citiem laikraksta lasītāju ieteiktajiem tūrisma galamērķiem rudenī ir Galileja Izraēlā, vīnogu ražas svētki Itālijas vīna darītavās un Kamikoči dabas parks Japānā.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!