Vēl nedēļu var pieteikt rokām darinātas Ziemassvētku vecīša vēstules no Somijas

Rūķīšu pasta virtuālajā birojā www.rukisupasts.com katrs var apskatīt Latvijas rūķīšu pagatavotās Ziemassvētku vecīša vēstules un noformēt pasūtījumu līdz 1.decembrim.

Projekts "Rūķīšu pasts", kura idejas autores - mamma Elīna un auklīte Anna - lielajiem un mazajiem bērniem izsūtīta smaržīgas, ar roku rakstītas Ziemassvētku vecīša vēstules no Somijas.

Projekta "Rūķīšu pasts" pamatideja ir laikmetā, kad visu var "lejupielādēt" un "izprintēt", piedāvāt bērniem nosūtīt īstas, pēc kanēļa un krustnagliņām smaržojošas vēstules kā dāvanu Ziemassvētku laikā.

Kā stāsta idejas autore Elīna, šis projekts balstās uz trīs stūrakmeņiem: "pirmkārt, vēlējāmies radīt kādu produktu, kas spētu iepriecināt un palīdzētu noticēt svētku brīnumam. Otrkārt, šādā veidā mēs parādām, ka arī māmiņa un auklīte var uzsākt kaut nelielu, bet savu biznesu. Un, visbeidzot, trešā būtiskā lieta ir īpašā vēstules pagatavošanas tehnika un tas, ka vēstule patiešām tiek nosūtīta no Ziemassvētku vecīša dzimtenes Somijas."

Izklaide

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.