"Arēna Rīga" piedalīsies gaismas festivālā "Staro Rīga"

Otrajā gaismas festivālā, kas notiks Rīgā no 14.novembra līdz 18.novembrim, līdzās vairākiem citiem uzņēmumiem piedalīsies arī Arēna Rīga, pārvēršot ēkas fasādi par lielformāta gaismas objektu.

Šī būs otrā reize, kad Arēna Rīga - sveiks pilsētas iedzīvotājus un viesus ar pilsētvides instalāciju.

Arēnas Rīga ēka festivāla laikā pārtaps par Gaismas Jāņtārpiņu salidojuma vietu: mazi gaismas jāņtārpiņi vasaras naktīs mēdz pulcēties pļavās. Taču šoreiz gaismas jāņtārpiņu "salidojumu" organizē Arēna Rīga - arēnas ēka festivāla laikā kļūs par vairāku simtu gaismas "jāņtārpiņu" mītni. Laiku pa laikam visus aizraus jāņtārpiņu gaismas parāde - kopā tie veidos gaismas zīmējumu, ko iespējams ieraudzīt tikai tad, ja tie visi spīd vienlaikus kopā. Ņemot vērā to, ka novembris ir drēgns laiks, kad dienas kļuvušas pavisam īsas un mums visiem jau mazliet pietrūkst saules un vasaras siltuma, jāņtārpiņu tematika šķiet tuva.

"Pasākumu norises dienā, Arēna pārvēršas par mūsdienu civilizācijas skudru pūzni - cilvēki, automašīnas, kņada un gaismas rada patīkamu svētku atmosfēru. Savukārt, dienās, kad nav pasākumu, Arēna atgādina aizmigušu pilsētas milzeni. Kā viens no modernas pilsētas infrastruktūras objektiem, Arēna Rīga vēlas pateikties pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, un uzskata par pienākumu - piedalīties Rīgas pilsētas gaišākajā festivālā, godinot Latvijas neatkarības gadadienu!", stāsta Arēna Rīga valdes loceklis Edgars Buncis.

Arēnas Rīga gaismas objekts būs pieejams visiem festivāla apmeklētājiem katru dienu no 14. līdz 18.novembrim, laikā no plkst. 18:00 līdz plkst. 23:00.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais