Tirgotāji: pirms Valentīndienas pieaug pieprasījums pēc ziediem, saldumiem un vīna

Pirms Valentīndienas pieaudzis pieprasījums pēc ziediem, saldumiem un Valentīndienas atribūtikas.

Mazumtirgotāja "Rimi Latvia" vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Valnere aģentūrai BNS atzina, ka visvairāk pieprasītās preces šajos svētkos "Rimi" veikalos ir grieztie ziedi, tortes un citi saldumi, dzirkstošie vīni, kā arī dažādi mīļi nieciņi sirsniņu formā. Vienlaikus Valnere norādīja, ka visvairāk šie produkti tiek pirkti 13.februāra vakarā un pašā Valentīndienā – 14.februārī.

"Rimi Latvia" pārstāve minēja, ka uzņēmuma veikalos arī šogad tiek tirgota Valentīndienas atribūtika, tostarp dekoratīvas sirsniņas, atslēgu piekariņi, muzikāla roze, uzlīmes, dāvanu kastītes un maisiņi. Valnere arī piebilda, ka vairāki saldumu ražotāji izveidojuši īpašus Valentīndienai paredzētus produktu iepakojumus. "Konfekšu un saldumu klāsts ar īpašu iepakojumu Valentīna dienai ir plašs, pārsvarā tās ir konfekšu kastes, arī sirsniņu formā vai ar ziediem. Īpašs noformējums speciāli Valentīndienai ir arī tortēm, kūkām un kūciņām, kuru nosaukums arī ir ar romantisku noskaņu, piemēram, "Saldās sirsniņas", "Mana sirsniņa" un "Odziņa", sirsniņas formā," paskaidroja mazumtirgotāja pārstāve.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais