Reperis Rassell uzsāk sava jaunā albuma prezentāciju

5.novembrī ar koncertu Rīgā, klubā ''Dejavu'' Latvijas slavenākās hip hop un R’n’B stilā muzicējošās apvienības ''Device'' dalībnieks Rassell uzsāk sava jaunā albuma ''Cool & Sentimental'' prezentācijas koncerttūri.

Pie jaunā albuma ieraksta Rassell strādāja vairāk kā divus gadus, un tajā tika iekļauti visi lielākie repera hiti, tostarp jau popularitāti ieguvusī dziesma ''Running Life'', kas tapusi sadarbībā ar Intaru Busuli.

Koncertos tiks atskaņotas jaunas, vēl nedzirdētas dziesmas no jaunā soloalbuma, kā arī vecie hiti no ''Device'' iepriekšējo gadu albumiem.

Kopā ar Rassell uz skatuves kāps arī lieliskā R'n'B vokāla īpašniece Sabīne Berezina, vairāku starptautisko konkursu laureāte, kā arī projektu dalībniece un Eirovīzijas nacionālās atlases fināliste, grupa ''PeR'', Jenny May, ultimāts, dvīņu māsu duets ''Toy Bricks''.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais