Helovīns Medicīnas muzejā

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs 30.oktobrī ne tikai rīkos muzeja apskati pēc darbalaika beigām, bet muzeja ekspozīcijas divus stāvus apmeklētājiem ļaus izjust tumsā, izgaismojot eksponātus ar kabatas lukturīšiem un svecēm, radot mazliet šausminošu noskaņu, jo, kā zināms, sācies veļu un ķirbju laiks.

30. oktobra vakara tēma būs miesas sodi, kad apmeklētāji dažādu mošķu, raganu, bendes un trako pavadībā būs izkļuvuši cauri aizvēstures un viduslaiku labirintiem, tad viņus laipni sagaidīs soda veidu speciāliste ar prezentāciju par soda veidiem plašajā pasaulē, it īpaši Latvijas teritorijā un tajā ļoti izplatītajām raganu un burvju prāvām. Arī tumšajā ekspozīcijā apmeklētājiem ik uz soļa būs kāds atgādinājums par to, ka vakara tēma ir raganas, burvji un sodi. Atraktīvi inteliģentos apmeklētājus sagaidīs moku rīku atpazīšanas viktorīna.

Interesentus uz pasākumu gaidīsim 30.oktobrī no plkst.18.00 līdz 21.00 Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā, Antonijas ielā 1. Apmeklētājiem atvērti divi muzeja stāvi, prezentācijas sākuma laiki 18.00; 19.00, 20.00. 21.00. Ieejas maksa Ls 0.50.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais