Iepazīstinās ar modes, mākslas un mūzikas pasākuma "[moment]" plāniem

Šodien plkst.13 viesnīcā "Hotel Justus" notiks preses konference, kurā iepazīstinās ar modes, mākslas un mūzikas pasākuma "[moment]" plāniem, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Guntra Lipska.

Preses konferencē piedalīsies VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta, multimākslinieks un "[moment]" scenogrāfs Fions Dobins, biznesa attīstības, konsultāciju un pasākumu menedžmenta kompānijas "Thrown" rīkotājdirektors un pasākuma "[moment]" iniciators Damjens Karliers, pasākuma iniciatore Alise Ģelze un pasākuma producente Guntra Lipska.

"[moment]" ir notikums, kur modes, mākslas un mūzikas performanču mijiedarbība vērojama vienā izrādē. Tā mērķis ir parādīt, ka Latvija ieņem savu vietu modes, mākslas un mūzikas pasaulē.

Šogad pasākums tiek organizēts Eiropas Savienības augstākajā televīzijas tornī - Radio un televīzijas tornī. Plānots, ka pasākumā piedalīsies mākslinieki no Amerikas Savienotajām Valstīm, Vācijas, Dānijas, Francijas, Nīderlandes, Zviedrijas un Latvijas.

Pasākumā tiks prezentēti modes dizaina, vizuālās mākslas, fotogrāfiju un īsfilmu režijas darbi, savukārt dīdžeju un vīdžeju veikumu varēs vērot īpašas gaismu un mūzikas performances veidā.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais