"Swing tanzen verboten!" atkal Andrejsalā

Sestdien, 7. novembrī, pulksten 20.00 apvienības Orbīta telpās Andrejsalas dienvidu daļā (bijušajā elektrocehā) visi tiek aicināti uz vārdu, domu un skaņu spēli Swing tanzen verboten!, kas notiks jau trešo reizi.

Jau atkal ballīte Swing tanzen verboten! aicina izlutinātus melomānus un nelabojamus romantiķus iztrakoties pa vecam! Svingi un fokstroti jaunā garšā, svaigas vēsmas klubu kultūrā un... achtung!...vārdu, domu un skaņu spēle.

7. novembrī Orbītas telpa iegrims 100 gadu senā, atskaņām bagātā Pasaules priekšsēdētāja atmosfērā, kas projicēsies caur mūsdienīgi muzikālu, vizuālu un lingvistisku tecējumu prizmu. Vakara tēma – 20. gadsimta neordinārākā dzejnieka Velimira Hļebņikova māksla, kuru pieskaita pie krievu futūristiskā avangarda. Hļebņikova dzejoļi izstaro neizskaidrojamu, intuitīvi asociatīvu domu un fonētisko skaņu robežu.

Izklaide

Ar koncertu 4. decembrī koncertzālē “Palladium” un Rīgā atgriezīsies amerikāņu šovmeņi “Palaye Royale”. Kā īpašie viesi viņu koncertā uzstāsies elektronikora grupa “I See Stars” un amerikāņu dziedātājs un sociālo tīklu zvaigzne Huddy.