175 Superpuikas ceļos uz Zemes centru

15. oktobrī Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” norisināsies konkursa „Superpuika 2010” 1. kārta.

Šogad konkursam ir pieteikušies 175 dalībnieki no Rīgas, Liepājas, Daugavpils, Jelgavas, Jūrmalas, Tukuma, Madonas, Dobeles, Saldus, Jēkabpils un daudzām citām Latvijas pilsētām un novadiem.

2010. gadā Superpuikas titula īpašnieks tiks meklēts, veicot ceļojumu uz Zemes centru ar mērķi izpētīt un iepazīt pašiem sevi, kā arī noskaidrot, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm. 1. kārtas uzdevumi sastāvēs no fiziskās trases „Pazemes dzīļu iekarošanas trenniņtrase”, erudīcijas uzdevuma „Ko es zinu par planētu Zeme?”, praktiskā uzdevuma „Pazemes braucamrīka sagatave”, radošā uzdevuma „Prāta aizsargķiveres modelēšana” un tehnisko sporta veidu uzdevuma „Maksimālā pazemes ātruma sasniegšana”.

Konkurss „Superpuika 2010 ” ir viena no TJN „Annas 2” izglītojošu, sociāli atbildīgu un labestīgu pasākumu kopuma aktivitātēm.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais