Zemnieku Saeima ar Saeimas deputātiem sacentīses hokeja mačā

Sestdien, 21. maijā Jelgavā, Zemgales sporta hallē pirmo reizi Latvijas vēsturē ledus laukumā satiksies lauksaimnieki - Zemnieku saeimas biedri un likumdevēji – Saeimas deputāti. To portālam nra.lv apliecināja viens no deputātu komandas locekļiem Dzintars Rasnačs.

Politiķi un deputāti ne reizi vien savus spēkus pierādījuši futbola un basketbola laukumā, taču stāties pretī lauksaimniekiem uz ledus vēl nav nācies. Tomēr Saeimas deputātu komandas galvenais koordinators Imants Parādnieks gaidāmo spēli sagaida mierīgs: „Sporta spēles ir vislabvēlīgākais cīņas veids un hokeja nūjas ir cienīgs ierocis lai apliecinātu kāda pārākumu, tomēr virsmērķis ir vienojošs – kopīgas intereses gan darbā – veidojot savu valsti labāku, gan atpūtā – aktīva veselīga dzīvesveida uzturēšanā. Hokeja laukumā sitīsimies par savu uzvaru, bet ārpus tā visiem spēkiem par kopīgo mērķi!”

Zemnieku Saeimas „izlasē” apvienosies Mārtiņš Dauksts; Jānis Paškausks; Andris Paškausks; Jānis Kaņeps; Aigars Ābols; Uldis Antīpins; Ivars Cimermanis; Ainārs Meijers; Arnis Vējš; Ainārs Klidziņš; Toms Sproģis; Edgars Purmalis; Matīss Kļaviņš; Gints Jurka; Leonīds Zelčs; Uldis Pirktiņš; Raitis Rudzājs; Mārtiņš Trons; Uģis Ziemelis. Zemnieku Saeimas komandu un vadīs un pretī varas vīriem stāsies pats Zemnieku Saeimas priekšsēdētājs Juris Lazdiņš. Zemnieku Saeimas vārtus sargās Normunds Vāvers.

Savukārt Saeimas komandu veidos: Saeimas deputāti - Imants Parādnieks, Jānis Dombrava, Dzintars Rasnačs, Gaidis Bērziņš /Nacionālā apvienība „Visu Latvijai! – tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, Rihards Eigims / ZZS/, Raimonds Rubiks / Saskaņas centrs/; Saeimas juridiskā biroja vadītājs Gunārs Kusiņš, kā arī Saeimas deputātu palīgi, Saeimas darbinieki, Saeimas apsardzes dienesta un autobāzes darbinieki. Komandā tiks iekļauti arī Saeimas deputātu un darbinieku pirmās pakāpes radinieki – vīrs, brālis, dēls. Vārtsarga izvēlē esam nodrošinājuši intrigu, jo uzskatām, ka arī Latvijas hokeja izlasei ir tiešs sakars ar Latvijas Republikas Saeimu! Komandu cīņā vadīs: Latvijas U-18 izlases treneris Ēriks Miļūns.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais