Vāks ziedojumus dzīvnieku patversmēm

Akcijas "Ar visām četrām!” rīkotāji jau otro gadu vēlās pievērst uzmanību dzīvnieku patversmju problēmām un mudināt dot mājas patversmes iedzīvotājiem. Maijs ir pasludināts par ziedojumu mēnesi, bet 9. jūnijā mūziķi un dejotāji par godu mūsu četrkājainajiem draugiem uzstāsies Kino Rīga.

Maija mēneša laikā ikvienam ir iespēja ziedot patversmēm tik ļoti nepieciešamās lietas (segas, pārtika, kakla siksnas, piemērotas rotaļlietas u.c.) trīs ziedojumu vākšanas punktos Rīgas Skolēnu pilī, Rīgas Angļu ģimnāzijā un Rīgas 49. vidusskolā. Mēneša beigās ziedojumi tiks apkopoti un nogādāti Slokas dzīvnieku patversmē. Protams, ar ziedojumu mēnesi viss nebeidzas un palīdzēt iespējams jebkurā brīdī. Atliek tikai sazināties ar patversmi un pajautāt kāda veida palīdzība ir nepieciešama.

Koncerts norisināsies 9. jūnijā plkst. 18:00 Kino Rīga un ienākumi no pārdotajām koncerta biļetēm tiks novirzīti Slokas dzīvnieku patversmes vajadzībām.

„Ar visām četrām!” noslēguma koncerts pulcēs tādus Latvijas dzīvnieku draugus, dziedātājus un dejotājus kā Lady’s Sweet, Kaža, Triānas parks, Intars Busulis, PeR, Blitze, grupas Tumsa mūziķus un tautas deju ansambļus Uguntiņa un Liesma.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais