Dziedošas ģimenes dziedās dziesmas bērniem

11.oktobrī projektā "Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē varēs ļauties bērnības atmiņām, jo dziedošās ģimenes dziedās skaistākās bērnu dziesmas.

Legzdiņu māsas dziedās dziesmu "Kolosāli", Dukuru ģimene uzstāsies ar dziesmu "Alises iela", Riču ģimene pārsteigs ar dziesmu "Lion sleeps tonight", Igauņu ģimene izpildīs dziesmu "Ja sirds ir aizdegusies", Vītolu ģimene uzstāsies ar tēta sacerētu dziesmu "Šūpuļdziesma", Grīnhofu ģimene uzstāsies ar dziesmu "Esmu mazais cālis čau", Sudmaļu ģimene dziedās dziesmu "Anniņa Vanniņā", Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu "Zirgs" un "Astoņi kustoņi" apvienojumu.

Projekta žūrijā būs komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi pār Latviju" vadītāja Katrīne Pasternaka.

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais