"Maxima" pulcēs labākos sīpolu mizotājus

Veikalu tīkls "Maxima" 9.oktobrī meklēs izturīgāko sīpolu mizotāju, ziņo "Maxima Latvija" preses sekretārs Ivars Andiņš.

Divdesmit cilvēki sacentīsies, mizojot un kapājot sīpolus, lai noskaidrotu, kurš spēs neraudāt un tādā veidā pierādīt, ka ir izturīgākais latvietis.

"Visiem pretendentiem, neizmantojot papildu aprīkojumu, piemēram, brilles, būs jāmizo un jākapā sīpoli. Par uzvarētāju kļūs tas dalībnieks, kurš spēs to veikt visilgāk, nenobirdinot nevienu asaru, neaizverot acis un nenovēršoties no mizošanas," pasākuma norisi raksturo Andiņš.

Sacensības vadīs "Maxima" galvenais efektologs Centis Ūbele, bet galvenais tiesnesis būs "Maxima Latvija" preses sekretārs, kuram palīdzēs kompetenti sīpolu griešanas un kapāšanas eksperti-asistenti.

Trīs uzvarētāji balvās saņems ne tikai "Maxima" dāvanu čekus attiecīgi 20, 15 un 10 latu vērtībā, bet katrs savā īpašumā iegūs arī veselīgu gardumu grozu, savukārt visi drosminieki, kuri izmēģinās spēkus, kā veicināšanas balvu saņems maisiņu ar sīpoliem.

Pasākums notiks piektdien, 9.oktobrī, plkst.14 pie "Maxima XXX" veikalā Rīgā, Ulmaņa gatvē 88a.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais