No "Dziedošām ģimenēm" izbalso Beitiku ģimeni

© Andrejs Terentjevs, f64

Svētdien telekompānijas LNT projektā „Dziedošās ģimenes”, kurā deviņas dziedošas ģimenes izpildīja Latvijā un pasaulē populāras dziesmas, pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma atstāja kuplā Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles.

Beitiku ģimene pēc izbalsošanas teica: „Paldies visiem atbalstītājiem – nekad vēl nebijām jutuši tik lielu mīlestību! Paldies arī šova veidotājiem, kuri mums deva iespēju pamēģināt. Paldies kolēģiem, lai viņiem izdodas! Šīs skumjas ir gaišas. ” LNT rojektā „Dziedošās ģimenes” skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu turpinās 8 ģimenes: Sudmaļu ģimene no Liepājas, Grīnhofu ģimene no Ogres, Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.