Rīgas Jūgendstila muzejs aicina uz pasākumiem "Iekar egles zarā prieku!”

Rīgas Jūgendstila muzejs (Alberta ielā 12) aicina uz Adventes, Ziemassvētku, Jaungada un Zvaigznes dienas sarīkojumiem „Iekar egles zarā prieku!”. Katrā muzeja telpā būs uzburta Ziemassvētku noskaņa ar rotājumiem, eglītēm un svecēm.

Gaisā virmos svētku smarža, jo kopīgi varēs dekorēt piparkūkas un gatavot eglīšu rotas. Muzejā viesosies Ziemassvētku vecītis, būs apskatāmi muzeja jaunieguvumi, skanēs mūzika. Ģimenēm ar bērniem – īpaša atlaide ieejas biļetēm.

Akcija „Iekar egles zarā prieku!” tiks atklāta piektdien, 10. decembrī plkst.16.30. Apmeklētāji varēs priecāties par Ritas Garaissilas floristikas studijas veidotajiem darbiem un aplūkot muzeja jaunieguvumu izstādi.

Muzejā 11. un 18. decembrī, kā arī 8. un 15. janvārī no plkst. 12.00 līdz 17.00 būs atvērta „Piparkūku darbnīca”, kurā tiks rotātas piparkūkas, varēs dalīties pieredzē par piparkūku mīklas pagatavošanu, tikties ar Ziemassvētku vecīti. Piparkūku darbnīcā būs iespēja iegādāties mīklu un piparkūkas, kas gatavotas „Ekovirtuvē” pēc īpašas receptes.

„Eglīšu rotu darbnīca” apmeklētājus gaidīs 12., 19., 26. decembrī un 2., 9., 16. janvārī no plkst. 12.00 līdz 17.00. Tajā varēs darināt eglīšu mantiņas un rotājumus, kā to darīja pirms 100 gadiem. Arodu ierādīs un ar idejām rosinās Ilze Putniņa. Arī „Eglīšu rotu darbnīcā” viesosies Ziemassvētku vecītis.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais