"Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam" jau pieteikušies vairāk kā 300 dalībnieku

12. decembrī Vecrīgā, Doma laukumā tiks dots starts jau 3. "Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam", kuru organizē Rīgas starptautiskais Rotari klubs. Skrējienā aicināts kļūt par Ziemassvētku vecīti ir ikviens, jo pasākums domāts gan tiem, kam patīk skriet, gan tiem, kas vēlas piedalīties jautrā pasākumā un apmēram 3 kilometrus garo distanci noiet.

Šobrīd savdabīgajam skrējienam jau pieteikušies vairāk kā 300 dalībnieki.

Lai kļūtu par "Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena" dalībnieku un saņemtu Ziemassvētku vecīšu tērpu, ir jāreģistrējas Hotel Radisson Blue Daugava reģistratūrā, vai arī mājas lapā www.santasfunrun.lv.

Ikviens skrējiena dalībnieks saņems medaļu. Ziemassvētku vecīši tiek aicināti skriet arī savos tērpos, jo atraktīvākā Ziemassvētku vecīšu komanda un atraktīvākais Ziemassvētku vecītis saņems specbalvu.

Labdarības skrējiena ziedojumus saņems sabiedriskā organizācija "Ronald McDonald House Charities Latvija" labdarības programma mobilā veselības centra iekārtošanai. Ikviens skrējiena dalībnieks tiek aicināts vākt vēl papildu ziedojumus labdarībai, arī skrējiena laikā tiks vākti ziedojumi.

Izklaide

Liepājas Olimpiskajā centrā 19. oktobrī norisināsies dziedātājas Aijas Andrejevas muzikālās darbības 20 gadu svinību lielkoncerts “Tagadne”, kurā piedalīsies simfoniskais orķestris “Baltic Groove Orchestra”, kā arī vairāki viesmākslinieki. Gatavojoties koncertam, Aija nākusi klajā ar iespaidīgu videoklipu dziesmai “Pa īstam”.

Svarīgākais