Šodien notiek "Dinamo" svētki

Alus darītava AS "Aldaris" sadarbībā ar hokeja klubu "Dinamo Rīga" un tā fanu klubu šodien rīkos "Dinamo" līnijas produktu svētkus "Rimi" veikalā tirdzniecības centrā "Alfa". Svētku programmā paredzēta "Dinamo Rīga" hokejistu tikšanās ar lielveikala pircējiem un hokeja līdzjutējiem. Svētku laikā ikviens interesents varēs nofotografēties, saņemt autogrāfu vai vienkārši patērzēt ar hokeja zvaigznēm.

Šodien "Rimi" lielveikala apmeklētājiem tirdzniecības parkā "Alfa" būs iespējams satikt Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Edgaru Lūsiņu, Krišjāni Rēdlihu, Juri Štālu un Robertu Bukartu, savukārt 12.novembrī tirdzniecības centrā "Sky & More" varēs tikties ar Tomašu Suroviju, Broku Trotteru, Marku Hartinganu, Vitāliju Karamnovu, Aleksandru Ņiživiju, Krisu Holtu, Mikaelu Telkvistu un Juraju Mikušu.

Aktīvākie fani varēs izmēģināt veiksmi galda hokeja turnīrā, bet prasmīgākie un veiksmīgākie - sacensties ar "Dinamo Rīga" spēlētājiem.

Tirdzniecības vietās, iegādājoties "Dinamo" kvasu, pircējiem būs iespēja piedalīties momentloterijā un, griežot laimes ratu, laimēt dažādas balvas no "Dinamo" produktu klāsta - kvasu, "Maiznīcas Flora" cepumus un "Latfood" čipsus, kā arī citas dāvanas.

"Patlaban "Aldaris" ir viens no lielākajiem "Dinamo Rīga" atbalstītājiem. Esam gandarīti, ka šogad varējām mūsu sadarbību attīstīt arī produktu ražošanas līmenī. "Dinamo" produktu pārdošanas rezultāti liecina, ka hokeja līdzjutēji ir lojāli savai komandai ne tikai sporta arēnā, bet arī tirdzniecības vietās. Tādēļ kopīgi ar sadarbības partneriem nolēmām sarīkot svētkus mūsu atbalstītājiem," norāda "Aldara" izpilddirektors Tomass Panteli.

Produktu svētki notiks 5.novembrī no plkst.17 līdz plkst.18.30 tirdzniecības centrā "Alfa".

Izklaide

Īsi pirms došanās rudenī plānotajā akustiski romantiskajā koncerttūrē “Vēstule  Tev”, Samanta Tīna izdevusi dziesmu “Nav nevienas saules”, kas ir “smeldzīgs stāsts par abpusēju mīlestību, kam liktenis nav lēmis būt.” Singlam tapis arī atbilstošu noskaņu veidojošs liriku videoklips.