1. septembrī Vecrīgā notiks vērienīgs koncerts

Par godu jaunā mācību gada sākumam 1.septembrī Vecrīgā notiks vēl nebijis pasākums - vērienīgs koncerts netradicionālā vietā - uz ielas pie 11. novembra krastmalas, aiz Triangula bastiona, pie bāra Coyote Fly.

Vērienīgā koncertā piedalīsies vairāki no šībrīža populārākajiem mūziķiem - koncertu atklās Aisha, muzicēs grupas "PeR", "Otra Puse", "Jumprava" un Ella, par muzikālo noformējumu un dejām līdz pat rītam rūpēsies Dj Roons un Dj Martin Alex. Būtiski, ka 1.septembra uzstāšanās laikā grupa "Jumprava" saviem faniem sagatavojuši īpašu pārsteigumu - pirmo reizi Rīgā tiks atskaņots singls "Glāb", kas ir jaunā grupas projekta - astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados spēlēto, bet studijā neierakstīto dziesmu aranžējumi mūsdienīgā skanējumā - pionieris. "Jumpravas" pārstāvji informē, ka koncertā skanēs arī vēl kāda dziesma no jaunā projekta, tās nosaukumu paturot noslēpumā. Par interesantiem un negaidītiem pārsteigumiem parūpējušies arī citi koncerta dalībnieki.

Koncerta sākums 21:00, ieeja pasākumā no Bīskapa Gātes ielas un Jaunielas puses.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais