Arī šogad notiks pasākums "Studentu paradīze"

24. septembrī Arēnā Rīga, jau ceturto reizi notiks pasākums "Studentu paradīze" un to organizēšanā apvienojušies studenti no 25 Latvijas lielākajām augstākās izglītības mācību iestādēm.

Šogad studenti varēs izbaudīt muzikālu un izklaidējošo programmu uz 8 skatuvēm, uz kurām uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki. Šis ir pirmais gads, kad pasākumā uzstāsies ārzemju mākslinieki no ASV un Lielbritānijas! Galvenie šī gada mākslinieki būs: Dollarman (USA), kurš uzstāsies ar tādām dziesmām kā Rock This Party, Sound Of Freedom u.c.; Londonas lielāko klubu DJ Gabbi Lopez (UK) un Latvijas alternatīvā roka leģendas "Pienvedēja Piedzīvojumi" (LV). Citus māksliniekus organizatori vēl tur noslēpumā un sola paziņot tuvākajā laikā. Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot satriecošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties 20 atraktīvajos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais