Dirty Deal 2 gadu jubilejas nedēļa paies Spīķeros

Dirty Deal 2 gadu jubilejas svinības norisināsies Spīķeros visu nedēļu no 19. līdz 24. jūlijam. Šajās dienās tiks sniegts ieskats «Dirty Deal» darbībā, būs iespējams apskatīt «Mental Discharge» izstādi, apmeklēt filmu seansu, piedalīties režisora Valtera Sīļa un mākslinieces Kates Krolli atvērtajā izrādes «Hipnotizē mani» mēģinājumā, apmeklēt akustiskās, indie, pop, shoegaze, experimentālā roka koncertus un protams arī izdejoties.

Šovakar 19.jūlijā, "Circle Pit Shows" piedāvā Hardcore vakaru. Koncertā piedalās «No Guts No Glory» (FR) un «From This Day On» (DE), «Bikes Against The Machines» (LV), Luis Allegre (LV).

Rīt, 20.jūlijā,plkst. 21.30 Koncertu sniegs viena no ievērojamākajām folk mūzikas apvienībām «A Hawk And A Hacksaw», trompetists Sam Johnson un perkusionists Issa Malluf.

Trešdien, 21. jūlijā, gaidāms akustisko koncertu vakars, DD Kino kluba Seans, Pop/Eletro/'90 Ballīte.Plkst.19.00 DD kino klubs piedāvās noskatīties Gustava de Kerverna un Benuā Delepina vienu no pilnmetrāžas kopdarbiem izcilu melno komēdiju "Aaltra". Pēc filmas koncertprogrammā 100 Baltas Dvēseles un Alise Joste, Gorans Gora, Martin Confused, Zizzou un Andis Grīva. Pēc koncertiem uz skatuves kāps sen nedzirdētie un ilgi gaidītie Dj un Huligāni Miks un Viesturs, viņiem pievienosies arī Kaspars Groševs.

Ceturtdien, 22.jūlijā,plkst. 21.00 notiks Idm, glitch, beat, eksperimentālās deju mūzikas vakars, kurā Piedalīsies Dj Cliche un Brain, viesis no Lietuvas Tadas Quazar un dzīvajā ar idm un experimentālas deju mūzikas dzīvo setu uzstāsies Fffrrreeeq no Francijas.

Piektdien, 23.jūlijā, 21.00 Smagā franču elektro, reiva nakts «Deadly French» jubilejas izlaiduma pasākums. Piedalīsies «Fffrrreeeq» no Francijas un vietējie Dj papildspēki «Grupa Svaigums», Skābais Jānis, Indrikkis. Šoreiz, izņēmuma kārtā, nežēlīgas deju mūzikas pasākuma iesildošajā daļā uzstāsies grupa no Vācijas «LAN», ar dzīveklīgām electronicas un techno popa skaņām un Dj Contour.

Sestdien, 24.jūlijā, 21.00 Indie, post un eksperimentālā roka vakars. Šajā vakarā pirmo reizi uz «Dirty Deal» skatuves kāps grupa «Tribes of the city», vēl vakarā piedalīsies «Motion Jepegs» no Igaunijas un Edgars Rubenis ar savu soloprojektu!

Piektdien, 30.jūlijā, 19.00 Atvērtais mēģinājums režisora Valtera Sīļa un mākslinieces Kates Krolles jaunajai izrādei «Hipnotizē mani».

Sestdien, 24. jūlijā Dirty Deal Jubilejas nedēļa noslēgsies ar - kūku, baloniem, dzīvošanos pagalmā, sarunām, dejām, tostiem un indie, post un eksperimentālā roka koncertu vakara pusē.

Izklaide

Jau ierasti neilgi pēc Jāņiem, neskatoties ne uz kādām likstām (kovidu) vai svinībām (Dziesmu svētkiem), ap šo laiku risinās Māra Briežkalna izlolotais mūzikas festivāls “Rīgas ritmi”. Nākamnedēļ tas atkal būs klāt – tie, kas kaut kad ir pabijuši kaut uz vienu “Rīgas ritmu” koncertu, noteikti vēlēsies to apmeklēt vēlreiz.

Svarīgākais