Piedāvās meklēt jūgendstila dārgumus

Rīt Rīgā no plkst. 17.00 notiks vēl nebijis pasākums "Jūgendstila dārgumu mednieki". Tā būs iespēja atklāt un iepazīt Rīgas vēsturiskos un jauno laiku nekustamo īpašumu dārgumus.

Pasākuma atklāšana paredzēta plkst.17.00 cafe Caramel Rouge Antonijas ielā 13, ar īsu gida stāstījumu par jūgendstilu un tā lielākajiem dārgumiem. Visiem pasākuma dalībniekiem būs iespēja saņemt kartes ar ievērojamākajiem Jūgendstila un mūsdienu arhitektūras objektiem un doties patstāvīgā dārgumu meklēšanā un iepazīšanā Klusajā centrā un Vecrīgā.

Tās nav ātruma sacensības, bet iespēja apmeklēt līdz šim vēl neredzētus objektus, iepazīties ar jauno cenu piedāvājumu, izvērtēt un salīdzināt. Katrā no objektiem dalībniekus sagaidīs uzņēmuma Immostate pārstāvis. Pasākuma laikā būs iespēja aplūkot tādus projektus kā ParkSide, San’Antonia, Alberta 1, Vīlandes 17, Petit Paris, Centra Nams, Alberta 4, Fitinghofa Nams, Teātra Arkāde un Rīdzenes Rezidence.

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.