Iluzionistu šovs "Abrakadabra" pulcēs spožākās pasaules zvaigznes

© Publicitātes foto

Starptautiskais iluzionistu šovs „Abrakadabra”, kas notiks 27. maijā pulksten 19 Ventspils teātra namā „Jūras vārti”, kā arī 28. un 29. maijā pulksten 19 Rīgas Kongresu namā, vienkopus pulcēs pasaules iluzionisma spožākās zvaigznes.

Festivāla galvenais viesis būs Lasvegasas (ASV) zvaigzne Džefs Makbraids (Jeff Mc Bride), kurš trīs reizes ir uzvarējis „International Grand Prix Magic Monte Karlo” un ir pasaulē atzīts kā visaizraujošākais mūsdienu iluzionists. Viņš ir šodien pieprasītākais iluzionists pasaulē.

Beļģis Ārons Krovs (Aaron Crow) Latvijā ieradīsies jau otro gadu pēc kārtas. Viņš ir pasaules čempions ekstrēmajā iluzionismā. Šogad iluzionists uz Rīgu atvedis savu ekstrēmo šovu „Bulta”, kura laikā viņš liks lietā pārdabiskus spēkus...

„Mantas & Carolina” ir jaunā Lietuvas iluzionisma zvaigzne, Itālijas starptautiskā festivāla „Abano” 2009. gada čempiona titula ieguvējs, 2010. gada Francijas starptautiskā iluzionistu festivāla 2. vietas ieguvējs, kā arī Čehijas starptautiskā iluzionistu festivāla „Grand Prix” ieguvējs. Viņš „Abrakadabrā” uzstāsies ar savu godalgoto šovu “Magical refflections”, kas tapusi Enriko Pecolli režijā. Starp citu, Enriko jau 10 gadu ir viņa skolotājs.

No tālās Argentīnas uz „Abrakadabru” ieradīsies „Brando & Silvana” − daudzkārtēji Eiropas iluzionisma festivālu čempioni, kuri rāda ļoti teatrālu un romantisku šovu, kas apvieno vairākas iluzionisma tehnikas, tostarp ātro tērpu transformāciju.

Festivālā piedalīsies arī nopelniem bagātais Krievijas mākslinieks Bastrakovs (Perma), kura priekšnesumā iluzionisms tiek kombinēts ar krievu folkloru. Ar šo numuru viņš ir uzstājies jau 43 pasaules valstīs, tai skaitā Montekarlo, Lasvegasā, Francijas „TV5” un citviet. Skatoties viņa priekšnesumu, nav iespējams nesmaidīt.

Savukārt pašu mājās labi pazīstamie iluzionisti Dace un Enriko Pecolli, kas ir „Abrakadbras” idejas autori, realizētāji un festivāla vadītāji, iepriecinās skatītājus ar pavisam jauniem jautriem un pārsteidzošiem trikiem. ”Pozitīvas emocijas garantētas!” sola Dace un Enriko Pecolli.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais