Botāniskais dārzs aicina uz Pavasara svētkiem

© publicitātes

Lai izraudzītos stādus un iegūtu padomus to kopšanai vai lai vienkārši baudītu pavasari ziedošā dārzā, Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina uz Pavasara svētkiem, kas notiks 24. aprīlī.

Šogad svētku apmeklētājiem, pateicoties Valsts Priekuļu laukaugu selekcijas institūta un Pavāru kluba atsaucībai, būs unikāla iespēja ne tikai iepazīt, bet arī nogaršot dažādas kartupeļu un zirņu šķirnes.

Līdz ar pirmajiem pavasara ziediem Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs rīko svētkus dārzu kopējiem un pavasara baudītājiem. Pasākumā piedalīsies stādu audzētāji no visas Latvijas ar krāšņi ziedošiem krūmiem, ziemcietēm, augļu kokiem un telpaugiem. Turklāt varēs ne tikai iegādāties sev nepieciešamo, bet arī saņemt speciālistu padomus par augu stādīšanu, kopšanu un piemērotāko stādu izvēli.

Šogad svētku apmeklētājiem būs lieliska iespēja iepazīt vietējos kartupeļus, zirņus un neparastus graudaugus. Būs iespēja uzzināt par šo šķirņu atšķirībām, kā arī saņemt padomus par to audzēšanu un nogaršot Pavāru kluba gatavotos gardumus no dažādām kartupeļu un zirņu šķirnēm, ko ne tikai degustēšanai, bet arī iegādei sarūpējuši Valsts Priekuļu laukaugu selekcijas institūta speciālisti, kas interesentiem sniegs arī konsultācijas.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.