1. maijā ar izturības velobraucienu Mežaparkā sāksies aktīvā velosacensību sezona

1. maijā - Darba svētkos - ar sešu stundu izturības velobraucienu Mežaparkā sāksies aktīvā velosacensību sezona.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi un riteņbraucēju skaita pieaugumu, biedrība "Par stipru Latviju" sadarbībā ar biedrību "24h" ir nolēmusi arī 2010.gadā sarīkot vairākas veloizturības sacensības. Kā sezonas galvenās būs 24 stundu sacensības 7.-8.augustā Ogres Zilajos kalnos. Lai uzsāktu sezonu un pārbaudītu savus spēkus pēc sen neredzēti bargās ziemas organizatori jau 1.maijā aicina uz Mežaparkāu, kur notiks “maza iesildīšanās" - sešu stundu izturības brauciens.

Organizatori Mežaparkā sagaida ne tikai jau pieredzējušus šāda veida sacensību dalībniekus, bet arī velobraucējus, kas vēlas pārbaudīt savus spēkus, mērķtiecību un gribasspēku. Parka teriotorijā būs izveidota apļveida marķēta trase. Ikviens dalībnieks varēs sešās stundās nobraukt tik apļus, cik prāts, gribasspēks un trenētība atļaus.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais