Intars Busulis un Kārlis Lācis rada odu Latvijas hokejam

© Raitis Plauks F64

Vairs tikai mēnesis atlicis līdz lielajam Latvijas hokeja notikumam - Pasaules čempionātam hokejā! Hokeja iedvesmots, Intars Busulis kopā ar TV3 radījis odu jeb himnu Latvijas hokejam, spēlētājiem un, protams, līdzjutējiem!

I.Busuļa izpildītajai Spēka dziesmai Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfa, Dejo ar Zvaigzni žūrijas pārstāvis Alberts Kivlenieks radījis pat deju, ko visiem hokeja līdzjutējiem apgūt un ik reizi, kad dziesma būs dzirdama, vienoties kopīgā dejā! Laiks tam vēl atlicis!

Spēka dziesmas un dejas pirmatskaņojums gaidāms Dejo ar Zvaigzni finālā svētdien, 11.aprīlī. I.Busulis šajā svētku reizē iejutīsies arī Dejo ar Zvaigzni žūrijas godā!

Dziesmas autori un dejas horeogrāfs tic un cer, ka Latvijas hokejisti gaidāmajā čempionātā darīs labāko, ko var, un hokeja līdzjutējiem sniegs ne vienu vien neaizmirstamu spēli!

Kā atzīst dziedātājs I.Busulis: „Kā ikviens latvietis, arī es gribu kaut kam ticēt, un šī ir viena no tām lietām kurai es ticu - mūsu sportistiem, konkrētajā gadījumā mūsu hokejistiem. Dziesma radās nejauši, bet domāju, ka pamatoti!”

Spēka dziesmas mūzikas autors ir Kārlis Lācis, dziesmu izpilda Intars Busulis, bet vārdus sacerējis Jānis Elsbergs. No 7.aprīļa Spēka dziesmu iespējams noklausīties www.tv3.lv un www.platforma.lv, kur to iespējams arī lejupielādēt. No 9.aprīļa ikviens Amigo klients dziesmu varēs bezmaksas lejupielādēt arī www.amigo.lv vai m.amigo.lv.

Bez Tabu plecu pie pleca ar hokejistiem

Uz čempionāta norises vietu dosies Bez Tabu vadītāja Agnese Drunka un raidījuma operators. Tikai vi-ņiem būs ekskluzīva iespēja nokļūt ledus hallē pirms un pēc treniņiem, tieši A.Drunka sekos hokejistiem atpūtā, kā arī ziņos par dzīvi viesnīcā.

Visu par un ap spēlēm zinās Hokeja studijas vadītājs Armands Puče un spēļu komentētāji Artis Ābols, Aivars Zahārovs un Jānis Vuguls.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais