Latvijas lielāko koncertaģentūru vadītāji diskutēs par lielformāta pasākumu nākotni Latvijā

10.aprīlī izstādes "Fiesta Expo" laikā notiekošajā Baltijas Mūzikas konferencē tiksies Latvijas lielāko koncertaģentūru vadītāji un dalīsies savā skatījumā par koncertdzīvi Latvijā.

Diskusijā piedalīsies koncertaģentūras "FBI" direktore Inga Kadeka un sabiedrisko attiecību direktors Kristaps Kārkliņš, koncertaģentūras "Makroconcert" direktors Igors Jefremovs un koncertaģentūras "Posituvus Music" direktors Ģirts Majors.

9. un 10.aprīlī Ķīpsalā notiks izklaides industrijas attīstībai veltīts pasākums "Baltic Music Conference 2010" (Baltijas Mūzikas konference), ko rīko elektroniskās mūzikas producentu grupa "Save Dreams".

Šogad "Baltic Music Conference" (BMC) jau trešo gadu pulcēs izklaides biznesa profesionāļus - uzņēmējus, klubu īpašniekus un ierakstu kompāniju speciālistus, māksliniekus, DJ, skaņu režisorus, tehniskos speciālistu un citus elektroniskās mūzikas pazinējus -, lai dalītos pieredzē un savās zināšanās par nozares aktualitātēm.

Savukārt, pirmoreiz notiks izstāde "Fiesta Expo 2010", kas iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām - pasākumiem, kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm - un ļaus ikvienam sajust īstu svētku atmosfēru. Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai "Fiesta Expo 2010" būs arī daudzveidīgu pasākumu programma uz trim skatuvēm. Izstādes laikā notiks arī "Fiesta Profi 2010" - konferenču, semināru un diskusiju programma Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pasākumu rīkošanas profesionāļiem un ar nozari saistītajiem speciālistiem.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais