Vecrīgas ielās flash akcijā izlidos burbuļi

© nra.lv

Nākamsvētdien, 11. aprīlī, Rīgā tiek rīkota Dreamflash akcija. Visiem labi pazīstamās šaurās ieliņas laistīsies varavīksnes krāsās lidojošu sfēru atspulgā.

Pirmais Dreamflash notika Maskavā 2006. gadā. Nu katru gadu akcijai pievienojas vairāk un vairāk pasaules pilsētu. Rīgā Dreamflash notiks jau trešo reizi. Katru gadu gājienā piedalās apmēram piecsimts cilvēki.

Sākotnēji Dreamflash bija protests pret pārmērīgu pasaules komercializāciju. Gājiens nav saistīts ne ar politiku, nedz arī ar ekonomiskajiem vai reliģioziem mērķiem. Rīgas Dreamflash mērķis ir kaut vai uz stundu novērst cilvēku uzmanību no ikdienas rutīnas un priecāties par ilgi gaidīto pavasari pēc tik „pilnvērtīgas” šī gada ziemas.

Piedalīties gājienā var jebkurš, neatkarīgi no vecuma un uzskatiem. Lai kļūtu par Dreamflash dalībnieku, nepieciešami - ziepju burbuļu bundžiņa,spilgti apģērbi un lielisks garastāvoklis.

Gājiens sāksies 14:14 no Bastejkalna un beigsies Doma laukumā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.