Notiek «Filipetti» Sieviešu rallijs 2010

© Lauris Vīksne F64

Šodien, 6. martā startē auto orientēšanās sacensības «Filipetti» Sieviešu rallijs 2010, kas sācies pie t/c Riga Plaza un finišēs pie Jaunpils pils.

Ceļos trauksies kolorītas sieviešu vadītas un pilotētas automašīnas. Komandām būs jāmeklē kontrolpunkti un jāizpilda konkrēti uzdevumi katrā no tiem. Bet noslēgumā visas vadītās ekipāžas finišēs pie Jaunpils pils, kur arī risināsies grandiozā apbalvošanas ceremonija un afterparty.

„Filipetti afterparty” – būs ne tikai no dziesmas, dejas un spēles vien... Par pasākuma gaisotni rūpēsies - Ufo ar draugiem. Kā īpašais skatuves viesis uzstāsies Viktors Lapčenoks, pār virtuves piederumiem valdīs Agris Kazeļņiks, bet ar daili pārsteigs Mārtiņš Skujenieks. Par pusnakts erotisko priekšnesumu gādās puiši no "Strips.lv". Kā jau Sieviešu dienai veltītā pasākumā tiks padomāts tieši par skaistā dzimuma pārstāvēm būs kosmētikas veikals un prezentācijas, skaistumkopšanas saloni, modes skate, sporta laboratorija, u.c.

Līdzjutēji gleznainajā Jaunpils pilī un tās apkārtnē varēs iesaistīties dažādās atbalstītāju aktivitātēs. Būs iespēja sekot līdzi dalībnieču gaitām trasē. Savu gribēšanu, varēšanu katrs varēs pierādīt iejūtoties bruņinieka tēlā, izmēģināt roku šaušanā ar viduslaiku ieročiem.

Atgādinām, ka trasē dosies ierobežots skaits azartisko dāmu vadīto spēkratu. Patlaban pieteikušās jau 170 ekipāžas.

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.