Svētdien startēs realitātes spēle "Objekts "X""

28.februārī, plkst.14:00 Līgatnē - rehabilitācijas centra "Līgatne" padomju slepenajā bunkurā pirmo reizi norisināsies realitātes spēle "Objekts "X"".

Ikvienam asu izjūtu cienītājam būs iespēja autentiskā vidē un neierastos apstākļos iejusties īpašo uzdevumu aģenta lomā. Līdz šim Līgatnes padomju slepenais bunkurs bija aplūkojams, dodoties klasiskā ekskursijā ar ģimeni vai interesentu grupu. Šobrīd tiek piedāvāta unikāla iespēja atrasties bunkurā bez gida pavadības un lielajā telpu labirintā mēģināt orientēties saviem spēkiem, piedaloties slepenā misijā.

Misijas uzdevums joprojām tiek turēts lielā slepenībā un tiks izpausts tikai īpašo uzdevumu aģentiem īsi pirms uzdevuma veikšanas. Šobrīd ir sākusies aģentu vervēšana. Par aģentu var kļūt ikviens Latvijas rezidents un nerezidents vecumā no divpadsmit līdz simtu divpadsmit gadiem. Apmācība un instruēšana notiek slepenajā objektā pirms misijas veikšanas, kad arī tiks izdalīts viss aģentam nepieciešamais aprīkojums, kā arī sniegta sīkāka informācija par slepeno misiju.

Tikko ir notikusi slepenās informācijas noplūde. Labāko aģentu gaida vērtīga balva - pats "Objekts X".

Īpašo aģentu atbalsta divīzijai būs iespēja baudīt ziemas priekus dodoties distanču slēpojumā ar autentisku padomju laika inventāru, apskatīt sniega pili, slidot Līgatnes labākajā slidotavā, kā arī stiprināties rehabilitācijas centra "Skaļupes" kafejnīcā.

Rehabilitācijas centra "Līgatne" teritorijā, 9m zem zemes, atrodas labiekārtots bunkurs 2000m² platībā, kuram slepenības zīmogu noņēma tikai 2003.gadā. Tas ir izbūvēts pagājušā gadsimta 80-tajos gados politiskās un valsts varas elites vajadzībām valsts vadīšanai atomkara gadījumā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais