Frederiks Beigbeders viesosies "Latvijas Grāmatu izstādē 2010"

© Gatis Gierts F64

28.februārī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala "Latvijas Grāmatu izstādē 2010" apgāds Zvaigzne ABC sagādājis iespēju tikties ar franču rakstnieku Frederiku Beigbederu.

Franču rakstniekam Frederikam Beigbederam pasaules slavu atnesa šokējoši atklātais darbs par reklāmas pasauli "14,99 eiro". Svētdien, 28.februārī, plkst.12.00 visi interesenti aicināti uz sarunu ar F. Beigbederu un saņemt autogrāfus.

Ceturtdien, 25.februārī plkst.13.00 Ķīpsalā, Grāmatnieku ģildes stendā notiks dzejas antoloģijas "Bērniem skaitāmi panti" atvēršanas svētki. Tajos piedalīsies Teikas vidusskolas skolēni, antoloģijas māksliniece Antra Augustinoviča un dzejniece Māra Cielēna. Vērienīgajā bērnu dzejas antoloģijā ir 376 latviešu autoru dzejoļi, apkopoti septiņās tematiskās nodaļās. Plašais un skaisti ilustrētais dzejoļu krājums noderēs skolēniem, gatavojoties izteiksmīgās runas konkursiem, būs lieliska ideju krātuve skolotājiem un neatsverams palīgs vecākiem, kad "uz rītdienu" bērnam jāiemācās dzejolītis par...

Visi, kuri mīl atpūsties un garšīgi paēst brīvā dabā, aicināti tikties ar Māri Olti un viņa radošo komandu sestdien, 27.februārī, plkst.13.00 Ģildes stendā. Izstādes apmeklētāji varēs vērot atraktīvus pavārmākslas demonstrējumus, skatīties Vides Filmu studijas safilmētos materiālus un piedalīties viktorīnā.

Izstādes laikā varēs iegādāties grāmatas par izdevīgām cenām.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais