Latvijas komanda Vācijā piedalīsies ekstrēmās slidošanas sacensībās "Red Bull Crashed Ice"

Šodien Vācijas pilsētā Minhenē notiks ekstrēmās slidošanas sacensības "Red Bull Crashed Ice", kurās piedalīsies arī Latvijas komandas dalībnieki, aģentūru LETA informēja "Red Bull Latvija" komunikāciju menedžere Lana Daniela.

Latvijas komandu vīru konkurencē pārstāvēs Dāvis Paipa, bet dāmu startā Latviju pārstāvēs Latvijas sieviešu hokeja izlases spēlētāja Laila Dekmeijere, savukārt komandas rezervists būs Ivans Kokins.

Dalībnieki Latvijas komandai tika noskaidroti "Red Bull Crashed Ice" Latvijas finālā, kurā pavisam piedalījās 20 dalībnieki jeb pieci labākie no katra reģionālā atlases posma, kas notika Daugavpilī, Valmierā, Ventspilī un Rīgā.

Kopumā Latvijas "Red Bull Crashed Ice" atlasē piedalījās ap 150 dalībnieku.

"Red Bull Crashed Ice" ir ekstrēmākais sporta veids, kur ātrums, traucoties pa trasi ar slidām, sasniedz līdz 50 kilometriem stundā, un sacensību dalībniekiem jāiztur asi pagriezieni, lēcieni un konkurentu spiediens, jo uzvarēt grib visi.

"Red Bull Crashed Ice" pasaulē notiks jau desmito gadu pēc kārtas, un pirmo reizi tajā startēs Latvijas komanda. Individuāli pārstāvji no Latvijas jau ir piedalījušies šajās sacensībās - ātrslidotāja Evita Krievāne piedalījās 2007.gadā, bet hokejists Toms Hartmanis piedalījās pagājušajā gadā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.