Notiks tikšanās ar mācītāju un grāmatu autoru Juri Rubeni

Juris Rubenis © F64

5.janvārī plkst.18 Ziemeļu Ministru padomes birojā notiks literārs pasākums "Domas un līdzības", kurā būs iespēja satikties ar mācītāju un vairāku "Apgāds Zvaigzne ABC" izdotu grāmatu autoru Juri Rubeni un Mirju Hovilu - tulkotāju no Somijas, kas šobrīd somu valodā tulko Jura Rubeņa darbu izlasi.

Pasākumā piedalīsies Ventspils Rakstnieku un tulkotāju mājas direktore Anda Konste, kura rosinās uz sarunu par garīgām vērtībām, kā arī mākslinieks Māris Subačs.

Visiem, kas ieradīsies uz pasākumu, būs iespēja iegādāties jaunāko "Apgāds Zvaigzne ABC" izdoto Jura Rubeņa grāmatu "Gaisma tumsā" un saņemt mācītāja autogrāfu.

Juris Rubenis ir "Apgāds Zvaigzne ABC" autors kopš 1997. gada. "Apgāds Zvaigzne ABC" ir izdevis 17 Jura Rubeņa grāmatas - "365 pasakas katrai gada dienai" (latviešu un krievu valodā), "Astotā diena. Domas", “Debesu ainavas",“10 baušļi", “Dievs ir tepat", “Dievs ir. Es arī", “Domas un līdzības" (latviešu un krievu valodā), “Domu teātris", “Gaisma tumsā", “Eņģeļu pasaule", “Ievads kristīgajā meditācijā", "Līdzi baznīcas gadam", "Lieldienas! Cauri nāvei dzīvībā", “Lūgšana "Mūsu Tēvs"", “Lūgšanas un meditācijas", “Mazā Ziemassvētku grāmata", "Iesākumā Dievs" (sprediķi trīs daļās).

Jura Rubeņa grāmata "Ievads kristīgajā meditācijā" 2009.gadā ir viena no desmit populārākajām "Apgāds Zvaigzne ABC" grāmatām.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.